​Lyssna på Ronny ovan när han berättar mer. 

​Känner du att du är trött, har värk, eller är du kanske sjuk ofta? Är kanske orken inte vad den borde och det känns som att hur mycket du än sover så blir du aldrig riktigt utvilad.

Då kanske kursen Topphälsa på 40 dagar är något för dig.

Anmäl dig till informationsfilmen nedan för att få mer information om vad den innebär

Startdatum:

 • 20 Augusti
 • 8 Oktober
 • 31 Januari 2018

Kurs Materials

Reviews

5.0
 • 5 Star
  0%
  100%
 • 4 Star
  0%
  0%
 • 3 Star
  0%
  0%
 • 2 Star
  0%
  0%
 • 1 Star
  0%
  0%
(1 Ratings)
 1. Umer
    juni 11, 2018 at 7:01 e m

  Very Nice Course.

 2. Petra Westerblad
    augusti 31, 2018 at 10:03 e m

  “40 dagar till optimal hälsa”
  Denna kurs startade jag på måndagen efter midsommar 2018. Några vänner till mig tyckte att jag var en idiot som startade denna resa knappt innan sommaren börjat. “Ta det till hösten”, sa dom. Jag vet att jag tänkte: Finns det någon rätt tid eller tidpunkt, för att köra igång en sån här resa? Det är lätt att tänka att “jag tar det sen”. Men har min kropp tid att vänta till sen? Jag körde igång och det ångrar jag inte en sekund!
  Om jag ska välja ibland ALLA kloka ord så var det nog detta som tog mest skruv. “Du ska vakna varje morgon, pigg och full av energi som ska vara HELA dagen till att du lägger dig ner på kudden och somnar som en bäbis. Du ska sova HELA natten, för att nästa morgon vakna pigg och full av energi.”
  Ronny Kvist
  Jag har, så länge jag minns varit “död” på morgonen och liksom “stapplat” mig, som en zombie ur sängen VARJE morgon. Jag kan säga att Ronny, du har nog fasen rätt! Numera vaknar jag för det mesta innan klockan ringer OCH jag känner mig utvilad. Denna resa har varit och är livsavgörande för mig och min hälsa. Jag är så stolt och tacksam över att jag tog beslutet att på riktigt investerat i mig själv.
  Till slut TACK bästa Ronny Kvist! Y Rock!

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *