VÅRA KURSER

Vad får du i Formbars program?

Varje program är noga genomtänkt utefter det specifika målet som den kursen lovar. Läs igenom ​beskrivningen noga så att du vet vad du kan förvänta dig av respektive FORMBAR kurs. ​Nedan kan du se olika moment som ingår i kurserna.

FÄRDIGA MENYPLANER OCH RECEPT

Till varje kurs får du en färdig menyplan med tillhörande enkla och beräknade recept utefter målet med just din kurs.

TRÄNINGSPROGRAM

Alla kurser som innehåller träning kommer ha enkla program på 15-30 minuter som kan genomföras hemma, på gymmet eller annan plats du tycker är lämplig.
Programmen är utvecklade av experter och kommer med video så de är enkla att förstå.

FÄRDIGA INKÖPSLISTOR

Till varje menyplan ingår en klar inköpslista så när du är i affären och handlar så är det enda du behöver tänka på hur många portioner du vill ha av varje recept och sedan följa listan.

STÖD OCH COACHING

Varje deltagare i en kurs kommer få tillgång till en community där du dagligen får coachning och stöd av proffessionella inom området. Du kan där dagligen ställa frågor och få individuella svar. Vill du så kan du även få din egen PT online.

vitamins formbar

TILLSKOTT UTAN EXTRA KOSTNAD

I våra kurser ingår alltid högkvalitativa tillskott. De skickas hem till dig helt utan extra kostnad några dagar efter din anmälan. Allt för att vi ska vara säkra på att du får all näring du behöver så att du kan optimera din hälsa och få ut max av kursen.

Jobba med oss

Skulle du vilja veta mer om vad det innebär att jobba med oss?

NYHETER & BLOGG

Vad säger de som gått kurser tidigare

{"number_of_column":"1","number_of_column_desktop":"1","number_of_column_small_desktop":"1","number_of_column_tablet":"1","number_of_column_mobile":"1","auto_play":"true","auto_play_speed":"3000","scroll_speed":"600","pause_on_hover":"true","infinite_loop":"true","navigation":"true","pagination":"true","swipe_on":"true","mouse_draggable":"true","rtl_mode":"false"}

Charlotte Jönsson 48 år verksamhetschef

Charlotte Jönsson  Verksamhetschef Linköpings kommun, med målet att vara i min livs form när hon fyller 50 år. Här kommer lite om min ”viktresa” hittills. ???? Anledningen var främst att jag har under en längre tid känt att min kropp har protesterat genom att jag har fått ont. Kände mig förgiftad och tjock. Letade efter något som kunde hjälpa mig till bättre matvanor utan krav på motion (eftersom min kropp gjorde så ont) Såg denna kurs på Facebook. Jag behövde hjälp och du , Ursula, hjälpte mig med att anmäla mig till Superstart kursen. Bestämde mig att ge mig denna chans på allvar o göra som kursen var tänkt.

Följt menyplaner, inköpslistor och recept. Upplevt nya smaker o vanor vad gäller mat. Gick ner över fyra kilo redan första veckan som verkligen kickade igång mig. Jag har vågat vara hungrig, eller rättare sagt tom i magen, inget farligt som jag tidigare trott. Kroppen har känns så behaglig och avslappnad när vaktmästaren i magen kan vila mellan arbetspassen. Bra upplägg med menyplaner, inköpslistor och recept men även annat hur kroppen fungerar när den ska tappa övervikt. Stödet från coachen har varit toppen och på en bra nivå ???? Jag behöver inte ha någon att hålla i handen men ändå veta att någon finns där. På 5 veckor jag jag nu gått ned 10,4kg! En vecka kvar.

Verksamhetschef Linköpings kommun

​Emma Wallberg

Formbars 6 veckors kostupplägg blev som ett wake up call för mig.

 Detta är för mig inget bantnings tjafs utan en utbildning i att få ett sunt tänk kring mat.

 Detta har gett mig mycket kunskap om min egen kropp och fått mig att inse att det var längesedan jag var hungrig på riktigt.

​Kilo och centimeter har rasat från min kropp och jag är så mycket piggare och lättare i kroppen. Ett koncept som inte kommer vara svårt att hålla i vardagen nu efter dessa 6 veckor. Tack FormBar för dessa lärorika 6 veckor!

Ungdomspedagog

​Jenniefer Kindstrand

​​"Efter mina 2 graviditeter tyckte jag att det var extremt svårt att ​hitta tillbaks till min kropp. Tiden fanns inte som förut och inte riktigt orken heller. Jag hörde, läste och såg om alla som åt perfekt och vägde och räknade kcal, de som ammade och kilona bara försvann och de som tränade och blev snyggare och snyggare. Mitt dåliga samvete och de hårda orden mot mig själv varje gång jag gick förbi en spegel eller skulle ta på mig kläder bara haglade. Jag hatade att jag inte ​hade ​orken ​att få till det som alla andra. Varje måndag började jag om och när det kom till onsdag eller torsdag så var suget där och jag tänkte antingen: ​- Nja det är inte värt det att ​komma i jeansen om det ska vara såhär tråkigt att äta: ​- Jag börjar om på måndag, en vecka senare kan ju inte göra så mycket. ​ ​Så gick tiden och jag blev bara mer och mer besviken på mig själv. ​Allt tills jag hittade det koncept och den kost som hjälpte mig. Ett koncept där jag tog en sak i taget."

Grundare Formbar

​Anne-louise Edenholm-Brinck ​

Jag tycker att konceptet har varit lätt att följa. Det har varit lätt att byta ut måltider då kcal intaget har stått under varje måltid. Recepten har inte varit några konstigheter att följa. Det har varit vällagad och god mat. Jag kommer att använda mig av dessa recept igen.

Barnmorska